Rusko

Rusko on nuori, vielä melko pelokas tyttökissa. Rusko asuu toimitilalla Rouskun, Viitan ja kumppaneiden seurassa ja toivoisi jotakuta kissakaveria muuttamaan uuteen kotiin seuraksi.

Ruskolla on vasemmassa silmässä jälki, joka on tutkittu eläinlääkärissä. Kyseessä on vanha haava tai muu trauma, joka ei vaikuta Ruskon näkökykyyn tai aiheuta sille kärsimystä.

Rusko on kuitenkin vielä arka ja pelokas ja uudessa kodissa Rusko tarvitsee rauhaa ja kärsivällisyyttä jotta kotiutuminen käy mahdollisimman lempeästi.

Ruskon kodiksi voit hakea sähköpostilla. Hyvän hakemuksen laittaneelle voidaan sopia treffit toimitilalle Ruskoa tapaamaan. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja kodistasi sekä miten aiot rakentaa luottamusta Ruskoon.