Robin

Robin on vajaa vuoden ikäinen populaatikissa joka etsii kaveriseuralla varustettua kotia. Robin on arka nuorikko ja siksi vaatii aikaa ja rakkautta kesyyntyäkseen rohkeammaksi. Tulevan kodin täytyy ottaa arkuus huomioon kotiutumisessa ja antaa Robinin mm. leikin kautta tutustua ensin ihmisiin.

Robin on osittainen laivakissa, etutassuista löytyy 6 varvasta.

Ensikodin päivitys 27.7.:

Robin on asunut nyt reilun kuukauden ensikodissa. Ihmisen läheisyys vielä pelottaa ja Robin seuraakin ihmisen puuhia turvallisen välimatkan päästä. Alun sängyn alla piileskelyn sijaan Robin kulkee varovaisesti jo kaikkialla huoneistossa ja tutkii paikkoja. Ihmisen äkkinäiset liikkeet, äänet rappukäytävässä tms. saattavat saada kissan juoksemaan turvapaikkaansa joko kiipeilypuun pesään tai sängyn alle. Sen sijaan ensikodin oman kissan kanssa Robin on tullut kovinkin läheiseksi. Illan tullen alkavat leikit, painit ja kilpajuoksut ja Robin on yhä rohkeammin lähtenyt niihin mukaan. Robin tarvitseekin omassa kodissaan toisen kissan leikkikaveriksi sekä turvaa tuomaan. Robin viihtyy parvekkeella seuraten luonnon ihmeitä. Luontodokumenttien seuraaminen iPadilta on myös Robinista äärettömän kiinnostavaa. Toimitilalla Robinilla todettiin olevan herkkä vatsa, joten Robinilla on erikoisruokavalio.

Jos kiinnostuit Robinista, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

• perheestäsi ja muista talouden eläimistä
  • miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon
  • mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan
  • onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle

Sopivat kotiehdokkaat pääsevät sovitusti tapaamaan Robinia ensikotiin Tampereelle.