Search
Close this search box.

Prunus ja Juniper

Prunus on pirteä ja sosiaalinen pikkukissa. Melkoinen omapäinen hurmuri. Hän on kovin kiinnostunut ihmisen puuhista, seurailee touhuja vierestä ja hakeutuu usein lähelle. Prunus on huiman rohkeasti ottanut isoja edistysaskeleita ihmisseuran suhteen lyhyessäkin ajassa. Uskaltaa jo tulla jopa jalkojen päälle pötköttelemään. Sänky on Prunuksen lempi paikka, siinä hän lötköttelee rennosti. Tykkää saalistaa peiton alla liikahtelevia varpaita. Leikkisi myös mielellään sormilla, mutta hieman kovakouraisesti. Vielä reilumman ajan saatossa Prunuksesta tulee varasti mitä ihanin ja seurallisin kotikissa. Prunus maukuu ja juttelee ihmiselle paljon. Etenkin iltaisin rupeaa juttutuulelle, sekä jotakin Prunukselta kiellettäessä hän marmattaa kovasti takaisin. Leikkii itsekseen ja ihmisen kanssa. Välillä innostaa Juniperinkin mukaan leikkeihin. Kaksikko on hyviä ystävyksiä ja saa toisiltaan turvaa ja seuraa etenkin kun ihminen ei ole kotona. Tällä hetkellä molempien mielenkiinon kohteena on sätkivä kala lelu.

Juniper puolestaan on varovaisempi, rahallinen ja super kiltti kissa. Olemukseltaan pikkuinen sydänkäpynen. Pelkää vielä ihmistä ja hakeutuukin suojapaikkoihin. Yöisin uskaltautuu enemmän touhuamaan ja liikkumaan. Hän on perso ruoalle, sitä kautta onkin hyvä tehdä Juniperin kanssa tuttavuutta. Ottaa herkkuja varovasti kädestä ja tulee ruokakipon perässä syömään melko lähellekkin ihmistä. Iltaisin Juniper on usein rohkeamman oloinen. Myös lelut kiinnostaa ja varmasti rohkaistuu enemmän seuraan omalla ajallaan.

Juniper arvostaisi rakastavaa, ymmärtäväistä ja kärsivällistä kotia. Prunus ottaa varmasti uuden paikan nopeastikin haltuun ja omakseen, sekä hakeutuu huomion keskipisteeksi. Kaksikko on hauska ja mukavasti toisiaan tasa-painottava yhdistelmä.

Vastaathan hakemuksessa ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?
Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.