fbpx

Pirpana ja Wyatt

Ihastuttava pariskunta etsii rauhallista loppuelämän kotia.

Pirpana (kilppari) tuli kodinvaihtajana yhdistykselle ja etsisi nyt uutta loppuelämän kotia. Pirpana on hieman ujo ja lämpenee hitaasti ihmiselle. Kuitenkin herkuilla pääsee jo aika hyvin neitiin tutustumaan. Saunan lauteilla häntä saa silittää ja rapsuttaa. Pelokkaasta ja hieman vihaisesta olemuksesta huolimatta kyseessä on varsin sympaattinen ja kiltti kissa. Eläinlääkäri on todennut Pirpanan hyvänkuntoiseksi ja perusterveeksi kissaksi. Pirpana on täysin sisäsiisti ja ruoka maistuu hyvin. Erityisesti pitää raa’asta ruuasta.

Wyatt (oranssit kulmakarvat) on aikuinen populaatiotaustainen kolli ja on asunut ennen yhdistykselle tuloaan ainakin osittain ihmisen kanssa, joten kaikki ei ole kuitenkaan uutta ja vierasta.

Wyatt on utelias, mutta vielä vähän arka. Ihmisen seuraaminen piilosta käsin on turvallisempaa, ja lähestyvän ihmisen alta on päästävä pois. Piilossa ollessa häntä on saanut hieman jo rapsuttaa poskesta, joten pientä lämpeämistä on havaittavissa.

Pirpana ja Wyatt tutustuivat yhdistyksen ensikodissa ja tulevat mainiosti toimeen. He ovat myös luonteeltaan hyvin samanlaisia, joten heidät luovutetaan vaan yhteiseen kotiin. Kumpikin ovat kiinnostuneita ihmisistä ja koko ajan ovat rennommin ihmisen seurassa. Pariskunta sopisi kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia.

Kaksikko on rokotettu, sirutettu, kastroitu/steriloitu, loishäädetty ja FIV/FelV-testattu (neg.).

Jos haluaisit adoptoida pariskunnan, laita hakemus sähköpostilla. Ota kantaa ainakin näihin:

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissat saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.