fbpx

Pioni

Kaunokainen Pioni etsii omaa kotia.

Pioni on navettapopulaation ujompaa osastoa, mutta on jo toimitilalla eläessään selkeästi reipastunut ja innostunut myös leikkimään ihmisen kanssa. Pionilla ei ole ketään selkeää sydänystävää ja voisi viihtyä myös ainoana kissana; toisaalta Pioni voisi myös sopia ystävällisen ja rauhallisen kissan kaveriksi.

Pionille on tehty yhdistyksellä ollessaan iso napatyrän korjausleikkaus ja siitä muistona on pitkä arpi vatsassa. Sterilointi, rokotukset, sirutus ja madotus on myös suoritettu ja FIV/FelV-testi oli negatiivinen. Ennen adoptiota Pioni käy vielä hammaslääkärissä, jossa voi ilmetä lisätietoja suun terveydestä – lähtökohtaisesti kaikille kissoille kuitenkin suositellaan hammaskiven poistoa ja hammastarkastusta vuosittain.

Jos Pioni voisi olla sinun perheesi jäsen, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

  • perheestäsi ja muista talouden eläimistä
  • miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon
  • mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan
  • onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle

Sopivat kotiehdokkaat pääsevät sovitusti tapaamaan Pionia toimitilallemme Raholaan.

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.