fbpx

Pikku-Peikko

Pikku-Peikko on parivuotias populaatiossa kasvanut tyttökissa, joka etsii kotia jossa saisi kukoistaa peikkomaisena itsenään.

Aluksi hyvin arasta Pikku-Peikosta on kuoriutunut jo selvästi rohkeampi kissa, jota ihmisten tarkkailu kiinnostaa. Pikku-Peikolle voisi sopia koti kiltin kissan kaverina tai ainoana kissana. Pikku-Peikko on parivuotias leikattu tyttö.

Pikku-Peikolla on parodontiitti eli hampaiden kiinnityskudossairaus. Siltä on poistettu monta hammasta. Tulevaisuudessa se tarvitsee vuosittain hammastarkastuksen.

Toimitilalle tuomisen jälkeen Pikku-Peikolla oli terveysongelmia (flunssaoireita, ajoittain kömpelyyttä kävellessä), joiden syyksi paljastui toksoplasma-infektio. Tällä hetkellä Pikku-Peikko on oireeton ja hyvävointinen. Eläinlääkärin mukaan toksoplasma voi jäädä inaktiiviseen muotoon ja puhjeta uudelleen myöhemmin. Oireettomana se ei tartu. Toksoplasma voi tarttua ihmiseen, mutta ainoastaan kissan ulosteen välityksellä. Raskaana oleville tartunta on vaarallinen. Hyvä hygienia kissan ulosteiden käsittelyssä minimoi riskin, joka on aina olemassa kissojen kanssa, koska toksoplasma on kissoilla yleinen.

Jos kiinnostuit Pikku-Peikosta, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

  • perheestäsi ja muista talouden eläimistä
  • miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon
  • mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan
  • onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle

Sopivat kotiehdokkaat pääsevät sovitusti tapaamaan Pikku-Peikkoa Raholan toimitilalle.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.