fbpx

Pekka

Toimitilalla Pekka on viihtynyt enemmän omissa oloissaan, vaikka huoneessa on muitakin kissoja hänen lisäkseen. Rauhallinen koti, jossa ei ole pieniä lapsia, olisi Pekalle sopivin. Kissalla ei ole kokemusta koirista.

Pekalle on entisestä elämästään jäänyt muistoksi Fiv-positiivisuus. Hyvällä perushoidolla kissa elää vielä pitkään – katso lisätietoja Fiv:stä täältä. Jos jokin Fiv:stä silti askarruttaa, voit laittaa meille viestiä. Vastaamme mielellämme.

Pekka on rokotettu, sirutettu, loishäädetty ja leikattu. Pekka on myös käynyt hammaslääkärissä hoidattamassa hampaansa hyvään kuntoon.

Pekkaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Pekka tuli yhdessä Jarmon kanssa ensikotiin 23.8.

5.9 Pekka hieman käy jo kurkistelemassa mutta rohkeus ei aivan vielä riitä että tulisi oleilemaan olohuoneeseen. Veljeensä Jarmoon on kovasti kiintynyt eli tulevaan kotiin muuttaisi myös Jarmo.

17.9 Pekka on yllättänyt ja alkanut viihtyyn olohuoneessa leikkimässä päiväsaikaankin. Tulee lähelle mutta on vielä hieman varuillaan. Rauhallisesti hänen kanssa kun etenee niin hänestä taitaakin tulla oikea sydäntenvalloittaja.

18.10 Pekka on kova poika leikkiin, pallot ja hiiret lentelevät ympäri huonetta. Lempinimekseen on saanut Jokapaikanhöylä. Tykkää olla kaikessa mukana. Utelias.

2.12 Pekka on alkanut osoittaan enemmänkin kiintymystään ihmiseen.  Tulee ovelle vastaan kun kotiin tullaan. Puskee myös kovasti jalkoihin kun ruokaa on vailla. Juttelee kuristen ja hennosti naukuen.

7.1.2021 No nyt saa hieman jo koskeakkin Pekkaan kun syömässä hän on. Kovin tuntuisi haluavan tutustua lähemminkin mutta pupu on vielä pöksyssä. Pikkuhiljaa sano Pekka.

28.1 Pekka pyysi kirjottaan tänne että häntä saa jo silittääkkin kunnolla kun on ruokailu menossa. Se on iso edistys se.

10.4.2021 Varamamma ja Pekka tässä ihmettelee että olis jo aika päästä ikiomaan kotiin viihdyttämään kivoja ihmisiä jotka Jarmolle ja hälle Pekkapojalle kodin tarjoaa. Mamman jalkopäässä on mukava öisin nukkua niin paljon minä jo ihmisiin luotan. En hirveesti enää viitsi ujostella. Komee poika kuulemma olen. Niin oon kuullut mamman sanovan.

Ps. Katso sivun lopusta video Pekan silittely hetkestä

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kaveri mukaan?

Pekka on sen verran yhteentynyt Jarmon kanssa, että samaan kotiin menevät mielellään.

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.