Pekka

Pekka tuli kymmenen muun kissan kanssa toimitilalle toukokuussa. Hän on n. 7-vuotias komea kolli, joka etsii nyt omaa kotia.

Toimitilalla Pekka on viihtynyt enemmän omissa oloissaan, vaikka huoneessa on muitakin kissoja hänen lisäkseen. Rauhallinen koti, jossa ei ole pieniä lapsia, olisi Pekalle sopivin. Kissalla ei ole kokemusta koirista.

Pekalle on entisestä elämästään jäänyt muistoksi Fiv-positiivisuus. Hyvällä perushoidolla kissa elää vielä pitkään – katso lisätietoja Fiv:stä täältä. Jos jokin Fiv:stä silti askarruttaa, voit laittaa meille viestiä. Vastaamme mielellämme.

Pekka on rokotettu, sirutettu, loishäädetty ja leikattu. Pekka on myös käynyt hammaslääkärissä hoidattamassa hampaansa hyvään kuntoon.

Pekkaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Pekka tuli yhdessä Jarmon kanssa ensikotiin 23.8.                                           5.9 Pekka hieman käy jo kurkistelemassa mutta rohkeus ei aivan vielä riitä että tulisi oleilemaan olohuoneeseen. Veljeensä Jarmoon on kovasti kiintynyt eli tulevaan kotiin muuttaisi myös Jarmo.                              17.9 Pekka on yllättänyt ja alkanut viihtyyn olohuoneessa leikkimässä päiväsaikaankin. Tulee lähelle mutta on vielä hieman varuillaan. Rauhallisesti hänen kanssa kun etenee niin hänestä taitaakin tulla oikea sydäntenvalloittaja.                                   18.10 Pekka on kova poika leikkiin, pallot ja hiiret lentelevät ympäri huonetta. Lempinimekseen on saanut Jokapaikanhöylä. Tykkää olla kaikessa mukana. Utelias.

Tiedot

Ota yhteyttä

Kaveri mukaan?

Pekka on sen verran yhteentynyt Jarmon kanssa, että samaan kotiin menevät mielellään.