fbpx

Pätkis & Kiss-Kiss

Samasta populaatiosta lähtöisin olevat kollikissat Pätkis ja Kiss-Kiss etsivät yhteistä kotia.

Noin 2-vuotias Pätkis on rohkea ja ihmisten toimien seurailu kiinnostaa häntä kovasti. Hän pitää kovasti silityksistä ja rapsutuksista, mutta sylikissaksi hänestä ei ainakaan vielä ole.

Noin 1-vuotias Kiss-Kiss on selvästi arempi kuin Pätkis, mutta ihmisen läsnäolo ei häntä enää juurikaan hetkauta. Hän ei ota silityksiä vastaan eikä juurikaan leiki ihmisten kanssa vaan luikkii pakoon jos häntä lähestyy tai jos lelun heittää kohti. Kiss-Kiss on hieman nirso ja tällä hetkellä hänelle kelpaa vain kuivaruoka ja raakaruoka.

Kissat tulevat erinoimaisesti toimeen keskenään. He viettävät paljon aikaa  lähekkäin ja välillä halailevat ja nuolevat toisiaan. Kaksikko leikkii usein keskenään ja usein meno yltyy aika vauhdikkaaksi. Tulevan kodin pitää olla valmis antamaan luottamuksen rakentua kaikessa rauhassa.

Kummallakaan ei ole kokemusta lapsista ja koirista. Molemmat arvostavat rauhallista kotia.

Jos ajattelet että juuri sinulla on tarjota Pätkikselle ja Kiss-Kissille sopiva koti, lähetä sähköpostia. Sähköpostissa on hyvä kertoa ainakin:

  • millainen perheesi ja kotisi on? Onko muita lemmikkejä?
  • oletko varautunut siihen, että kissan ruokinta, hiekat ja erityisesti eläinlääkärikäynnit vievät paljon rahaa?
  • miksi haluat adoptoida juuri kissan?
  • miten järjestät kissan hoidon, kun olet matkalla/sairaana?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.