fbpx

Otava

Otava on pieni musta hurjapää, joka etsii nyt kotia riehakkaan ja leikkisän kissan kaverina. Otava tarvitsee paljon leikitystä myös ihmiseltään, ettei pieni tehopakkaus pura tylsistymistään ei-toivottuun käytökseen. Otava on kiltti ja ihmisystävällinen ja antaa käsitellä itseään reippaasti.

Otava on noin 16-viikkoinen tyttökissa. Painoa on 2 kiloa. Otava luovutetaan loishäädettynä, kahdesti rokotettuna, sirutettuna sekä steriloituna.

Katso Otavan video YouTubessa:

https://youtube.com/shorts/aJRxjnsFtP4?feature=share

Ennen hakemuksen lähettämistä mieti valmiiksi:

  • oletko valmis tarjoamaan huolehtivan kodin jopa 20 vuodeksi?
  • onko kotisi kissaturvallinen, eli esimerkiksi karkaaminen ei onnistu ikkunoista tai parvekkeelta?
  • onko sinulla aikaa tutustua uuteen perheenjäseneen?
  • oletko taloudellisesti varautunut kissan kuluihin (niin tarvikkeisiin, laadukkaaseen ruokaan kuin eläinlääkärikäynteihin)?

Tuo ainakin nämä asiat ilmi hakemuksessasi ja kerro myös vapaasti itsestäsi ja perheestäsi. Emme käsittele puutteellisia hakemuksia. Otava luovutetaan vain toisen leikkisän kissan kaveriksi. Emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi. Pentukissan luovutusmaksu on 300 euroa.

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.