fbpx

Nova

Nova on huhtikuussa 2021 pihapopulaatiosta tiineenä loukutettu kissa. Pennut Nova kasvatti hellällä huolenpidolla luovutusikäisiksi, ja nyt syksyllä saatiin valmiiksi iso hammasremontti. Kaikkien näiden koettelemusten jälkeen hän olisi jo vailla rauhallista ja rakastavaa kotia, missä olisi myös kissakaveri.

Nova on vielä melko arka ihmisten suhteen, pitää sopivan turvavälin eikä arvosta koskettelua, mutta oman porukan kesken oltaessa pysyttelee kyllä menossa mukana näköetäisyydellä.

Muista kissoista Nova pitää kovasti ja kaipaa heidän seuraa, joten ainoaksi kissaksi Novaa ei luovuteta.

Tulevalta kodilta Nova kaipaa rauhallista ja tasaista arkea sekä pitkäjänteisyyttä, tietoa ja taitoa aran kissan kanssa elämiseen.

Nova luovutetaan rokotettuna, sirutettuna ja steriloituna, ei vapaasti ulkoilevaksi.

Mikäli olet mahdollisesti kiinnostunut tarjoamaan Novalle kodin, ota yhteyttä ensikotiin ja kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, sekä millainen koti ja arki Novaa teillä odottaisi.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kaveri mukaan?

Nova ottaisi mielellään Sävel-kaverinsa mukaan uuteen kotiin.

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.