Neppari

Ihastuttava nuori Neppari etsii omaa loppuelämän kotia.

Nappisilmä-Neppari on osa syksyn 2020 laivakissa-populaatiota. Neppari on nuori ja kiinnostunut ympäröivästä toiminnasta, mutta leikkiin ei aivan vielä uskalla lähteä mukaan. Neppari tarvitsee rohkaistuakseen vielä aikaa ja sen oman ihmisen, johon tottua ja tutustua. Neppari haluaisi muuttaa jonkun laivuri-kaverinsa kanssa yhdessä samaan kotiin – kaveri toisi turvaa ja sen kanssa olisi kiva leikkiä.

Neppari on sirutettu, rokotettu, steriloitu, fiv/felv-testattu (neg.) ja loishäädetty. Nepparilla ei ole kokemusta koirista. Neppari ei sovellu pienten lasten perheeseen.

Ota yhteyttä, jos haluaisit tarjota Nepparille loppuelämän kodin. Kerro viestissäsi itsestäsi ja miten kotisi sopisi Nepparin tarpeisiin ja toiveisiin.

 

Päivitys 24.1.2021

Neppari on ollut ensikodissa viikon ja alkun jännitys on alkanut hellittää. Neppari tykkää leikkiä itsekseen leluilla ja kaipaisi leikkikaveriksi toista nuorta kissaa. Ensikodissa oleva 5-vuotias kissa kun ei jaksa innostua Nepparin lähestymisyrityksistä. Ihmiset ovat Nepparista kiinnostavia, mutta vielä vähän pelottavia. Neiti oleskelee mieluiten sohvalla tai sängyllä ja uskaltaa välillä olla sohvalla vaikka ihminen olisi sohvan toisessa päässä. Neppari tulee haistelemaan, mutta ei anna koskettaa itseään.

Tiedot

Ota yhteyttä

Kaveri mukaan?

Esimerkiksi Bertel sopisi Nepparin kaveriksi.