fbpx

Nekku

Nekku on isosta populaatiosta loukutettu nuori tyttökissa, joka on utelias ja kesy. Nekku ei ole juurikaan välittänyt muiden kissojen seurasta, joten voisi elää onnellista elämää kodin ainoana lemmikkinä sopivassa kodissa.

Nekku on tällä hetkellä ensikodissa nauttimassa huomiosta ja rapsutuksista sekä opettelemassa ihmisten kanssa eloa, mikä sujuukin oikein hyvin. Ensikotiin Nekku saapui 7.9.

Sylikissa Nekku ei vielä ole ja valitsee usein rapsutuksien sijaan leikkimisen. Uudet ihmiset ja tilanteet ovat olleet hieman jännittäviä Nekun mielestä ja tutustuminen pitää tehdä rauhassa.

Koska Nekku on nuori, on hän myös energinen kissa ja tarvitsee ihmiseltä paljon aikaa ja panostusta leikityksiin ja aktivointiin. Hänellä on riittänyt energiaa leikkiä pitkin päivää (ja yötä!).

Nekku rakastaa rouskuttaa makupaloja ja kuivaruokaa. Kun mikä tahansa pussi rapisee, saattaa Nekku ilmestyä viereen istumaan ja odottamaan välipalaa. Mieluista märkäruokaa ei kuitenkaan ole vielä löytynyt.

Nekku on hyvin utelias ja tutustuu ympäristöön mielellään. Raapimispuuta opetellaan käyttämään ja opettelun ohessa myös ensikodin sohva ja verhot ovat saaneet omat osumansa. Kynsien säännölliseen leikkuuseen kannattanee varautua.

Nekku etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg). Jos kiinnostuit Nekusta, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

  • perheestäsi; millaiseen kotiin Nekku muuttaisi? Onko kodissa Nekulle oma paikka, jossa se saa olla rauhassa?
  • elämäntilanteestasi; kissan kotiutuminen vaatii useimmiten aikaa. Onko elämäntilanteesi sellainen, että ehdit rauhassa tutustua kissaan?
  • miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon? Onko sinulla mahdollisuutta huolehtia säännöllisten rokotuksien lisäksi myös mahdollisista yllättävistä kuluista?
  • mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan?
  • onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle?
  • kissat voivat elää jopa 20-vuotiaiksi. Pystytkö sitoutumaan kissasta huolehtimiseen sen loppuelämäksi?

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.