fbpx

Nalli

Nalli on noin 2-3-vuotias tyttökissa joka etsii kotia mahdollisesti ainoana kissana tai kissakaverin kanssa.

Nalli on osoittanut joitain kissoja kohtaan dominoivaa luonnetta. Tämä voi johtua olosuhteista tai sitten olla kissan luonteenpiirre. Nalli voisi viihtyä kissasosiaalisen kaverin kanssa, kun kissojen tutustuttamisen hoitaa rauhassa. Nalli tulee hyvin toimeen kavereidensa kanssa ja tykkää leikkiä riehakkaastikin painien ja leluja jahdaten. Kaveriksi omaan kotiin voisikin muuttaa Killi tai Kuippana.

Nalli on perusterve, leikattu, rokotettu ja sirutettu tyttökissa. Nalli on FIV/FelV-testattu (neg) ja loishäädetty useamman kerran.

Nalli ei ole vielä tottunut ihmiseen vaan sähisee lähestyvälle hoitajalle. Nalli tarvitsee aikaa ja mukavia kokemuksia ihmisen kanssa. Mikäli haluaisit Nallista ystävän, laita sähköpostitse hakemus, jossa kerrot ainakin:

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.