fbpx

Nala ja Simba

Sisarukset Nala (kirjava) ja Simba (oranssi) etsivät mieluiten yhteistä kotia.

Pennut ovat noin puoli vuotta vanhoja, sisäsiistejä ja erittäin kilttejä.
Molemmat ovat luovutusvalmiita uusiin koteihin heti sterilisaation / kastraation jälkeen. Kummatkin pennuista syövät viljatonta ruokaa.

Nala on oikea lellipentu. Hän seuraa ihmisiä kaikkialle ja haluaa silityksiä koko ajan. Tämä tyttö on aina touhussa mukana ja pitää veljiiän tiukasti tassun alla. Pienestä koostaan huolimatta Nala on voimakastahtoinen neiti, joka osaa tarvittaessa laittaa pojat ruotuun. Nala on kaikkien kaveri, niin ihmisten kuin muidenkin kissojen ja hakee huomiota kaikilta.

Simba on ujo poika, joka vetäytyy herkästi omiin oloihinsa – mutta illalla hänestä kuoriutuu aivan toinen kissa! Simballe on tärkeää päästä iltaisin peiton alle ihmisen kainaloon rapsuteltavaksi ja hän todellakin rakastaa hellimistä. Simba leimaantuu herkästi vain muutamaan ihmiseen kerrallaan ja suorastaan palvoo omia ihmisiään. Hän tarvitsisi ehdottomasti sen oman ihmisen, joka voisi olla pojan suuren rakkauden kohteena.

Molemmat pennut ovat olleet ensikodissa lapsiperheessä ja tottuneet lapsiin sekä käsittelyyn hyvin. He tulevat myös muiden kissojen kanssa erittäin hyvin toimeen.

Mikäli kiinnostuit kissoista, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit heille tarjota. Kerro ainakin:
– perheestäsi ja muista talouden eläimistä
– millainen koti ja arki kissoja luonasi odottaisi
– miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon
– onko sinulla aikaisempaa kokemusta kissoista / lemmikeistä
– onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.