Mörri

Mörri, tuo komea kollipoika. Mörrin ikä ei ole tiedossa, mutta kuitenkin arvioitu nuoreksi kissaksi.

Päivitys 22.11.2020:

Mörri on reipastunut viime aikoina melkoisesti. Muiden kissojen kanssa tulee edelleen hyvin toimeen ja leikkii niiden kanssa sekä puskee muita. Mörri tulee syömään muiden kissojen kanssa keittiöön. Kovasti Mörri puskee ja kiehnäilee avopuolison jaloissa sekä seuraa avopuolisoa joka paikkaan ja Mörriä saakin jo silittää ihan kunnolla. Kovia ääniä kuitenkin säikkyy.  Mörristä on kuoriutunut hellyyden kipeä ihanuus ❤️

Päivitys 11.11.2020:

Mörri on ollut nyt viikon verran meidän omien kissojen ja koirien kanssa samoissa tiloissa. Meillä on 7 omaa kissaa ja 2 koiraa. Hyvin tulevat toimeen keskenään puolin ja toisin. Parin uros kissan kanssa on jo leikkinytkin. Koirista Mörri ei juuri välitä, mutta katsoo koiria että mitäs ihmeitä nuo on. Päivisin Mörri viettää aikaa piilopaikassan, mutta illan ja yön tullen, Mörri rupeaa tutkimaan paikkoja. Ihmisen lähestyessä edelleen mielellään pakenee. Ruoan Mörri tulee syömään piilopaikan ulkopuolelle.

2.11.2020: Mörri on ollut ensikodissa vasta reilun viikon. Suurimmaksi osaksi Mörri viettää aikaa omassa turvapaikassaan.

Mörri ei ole vielä intoutunut leikkimään eikä innostu ihmisen lähestyessä. Mutta uskon että ajan kanssa nämä kaikki vielä korjaantuvat.

Uudelta kodilta vaaditaankin siis paljon kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta.

Uudessa kodissa olisi hyvä olla odottamassa kesy kissa kaveri.

 

Mörrykkä on leikattu, rokotettu, loishäädetty sekä fiv/felv-testattu.

Jos Mörri vie mielesi ja sydämesi, ota yhteyttä ensikotiin ja kerro millainen koti olisi luvassa pojalle.

Tiedot

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä