fbpx

Moona

Moona on yksittäinen löytökissa joka voi olla ihmisen hylkäämä sillä neidiltä havaittiin leikkausarven näköinen löydös vatsasta eläinlääkärin tarkastuksessa.

Moona on itse kauneus, mutta vielä hieman aranpuoleinen. Moonan taustoista ei tiedetä juuri mitään, joten hankala arvioida mistä arkuus johtuu. Tulevan kodin olisi hyvä olla sokaistumatta neidin kauneudesta ja samalla unohtaen aran kissan tarpeet. Moona tarvitsee kodin jossa annetaan neidin parantua mahdollisesta hylkäämiskokemuksesta ja olla vaatimatta neidiltä läheisyyttä mikäli se ei ole hänestä itsestään kumpuavaa läheisyyttä.

Moona etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin Moona pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Moonan säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Moonan hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi Moonaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.