Search
Close this search box.

Molli

Molli on tumma, kilpparikuvioinen nuori aikuinen kissa, joka etsii kotia, jossa se saa tutustua rauhassa uuteen ympäristöön ja ihmisiin. Molli on kiltti mutta suhtautuu varautuen vielä ihmisiin, voi siis viedä aikaa, että Molli sallii koskettamisen ja hakeutuu itse lähelle. Potentiaalia kuitenkin on paljon kesyksi kisukaveriksi.

Molli on populaatiotaustainen ja elänyt todennäköisesti koko elämänsä kissaseurassa. Molli voisikin arvostaa omassa kodissaan tuttua kissakaveria, kuten Duuria.

Terveysvaivoja ei ole ilmennyt. Molli on sterkattu, rokotettu, FIV/FelV-testattu (neg), sirutettu ja loishäädetty. Molli on valmis muuttamaan omaan kotiin tehosterokotuksen jälkeen viikolla 47.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.