Miska

Tämä komeus ei sovi kenelle tahansa.

Miska on ujo ja varautunut poika, joka on ankkuroinut itsensä löytämälleen makuupaikalle kiipeilypuun pesään.

Miska vaatii sinulta täyttä luottamusta joka täytyy näkyä ja tuntua olemuksessasi. Tällöin Miska tietää että et luovu hänestä koskaan ja pidät hänet tärkeysjärjestyksessä kävi miten kävi Miskan ulkopuolisessa elämässäsi.

Miska antaa takaisin loppumattomasti tarkkailevan lämpönsä ja jättää huomioimatta sinun huonoja puoliasi jotka muilta olennoilta pysyvät piilossa. Miska luottaa siihen että annat hänelle ravitsevaa ruokaa ja vaalit hänen terveyttään kuin omaasi. Miska kaipaa rauhaa ja rakkautta ja haluaisi saada olla turvassa oman kodin hyvässä huomassa.

Miska sopisi hyvin ainoaksi kissaksi, koska oma seura on paras seura. Miska sietää hyvin muitakin kissoja, kunhan suovat hänelle rauhansa, mutta lähtökohtaisesti Miska nauttisi olla täysin oman hajuisensa karvavaltakunnan päämies.

Miska kantaa FIV:tä, otathan tästä hieman selvää ennen hakemuksen lähettämistä. FIV:iä ei tarvitse pelätä, FIV:iä kantavia kissoja on Miskan ensikodilla itsellään, joka vastaa kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin parhaansa tietonsa mukaisesti.

Kokemuspohjaista luettavaa FIV:istä:

Adoptio 1

Adoptio 2

-herra on leikattu, loishäädetty, sirutettu, rokotettu, fiv/felv-testattu (fiv-positiivinen)

Hakkasiko Miska koloja sydämeesi kuvauksen perusteella? Haluatko Miskalta lisähakkuita? Ota yhteyttä Miskan hoitajaan ja kerro miten ja miksi kotisi olisi kelvollinen Miskalle. Yhteystiedot terveystietojen alla.  Huomioi NÄMÄ asiat ennen kuin harkitset adoptiota.