fbpx

Mimi

Moikka! Oon Mimi ja nimestä huolimatta oon kollipoika!

Ekana haluun kertoo et mulla on sit tosi pehmee turkki, mun masukarvat on varsinkin tosi pehmeitä ja pörrösiä. Tosin, jos niitä koitat silittää niin saatan antaa kyytiä sun näpeille kun innostunkin leikkimään. Muutenkin luoteeltani oon tosi leikkisä tapaus, saatan yrittää enskamammaa kampitella kun se pahaa-aavistamattomana kuljeskelee mun ohi.

Oon rohkaistunut tässä syksyn aikana ihan tosi paljon. Alkuun vähän piilottelin kun kotielämä oli jännää, mut nykyään pyörin kaikissa askareissa mukana. Lemppari juttu on mennä laittaan tassu ihmisen ruokaan kun se kattoo muualle, mut haluun vaan maistaa vähän.

Tykkään hirmusesti muista kissoista! Käyn nukkumassa mun kavereiden vieressä ja tehdään muutenkin kaikki yhdessä. Meitä elelee täällä kunnon katras, joten jos sulta löytyy mulle kissakaveri niin se on vaan plussaa! Sit jos ei valmiiksi löydy kattikamulia niin voidaan kans ottaa mun joku kaveri messiin.

Mä tykkään syödä raakaruokaa ja sit muutenkin viljatonta ja sokeritonta pöperöö, kiitos!

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.