Search
Close this search box.

Mikki

Mikki on 10-vuotias kesy kodinvaihtaja, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän asui entisessä kodissaan 8 vuotta tyttökissan kanssa ja tarvitsee jatkossakin kissakaverin. Piilo- ja petipaikat ympäri kämppää ovat parhaita. Ensikodissa hän on myös paininut kaverin kanssa, mutta joskus kaverin leikit ovat liian villejä ja Mikki lähtee piiloon.

Mikki puskee kättä tervehtien ja tykkää ottaa päikkäreitä lähellä, kun ihmiset puuhastelevat omiaan. Jalkopäässä nukkuminen ja silitykset ovat ihania, mutta välillä hän innostuu leikkimään näyttäen taas kissanpennulta.

Hän on erittäin ruokamotivoitunut ja kissanruoan lisäksi hän haluaisi kovasti maistaa ihmisten ruokaa. Ruokailuun tulee kiinnittää huomiota, sillä hänellä on taipumusta ylipainoon. Hampaista on löydetty syöpymistä ja Mikiltä on poistettu 5 hammasta, joten hammastarkastuksessa pitää käydä kerran vuodessa ja hampaita voi joutua poistattamaan lisää.

Mikki on ollut kahdessa kodissa, jossa kodin oma kissa ei ole hyväksynyt Mikkiä sen rauhallisuudesta huolimatta, joten tutustumiseen tulee käyttää aikaa. Ensikodissa se on tullut loistavasti toimeen kahden eri tyttökissan kanssa. Mikin voi myös adoptoida yhdessä Pipsan kanssa.

Kerro hakemuksessa kissakokemuksestasi ja kissan tulevista elinolosuhteista. Voit käyttää näitä apukysymyksinä:

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?
Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.