Max on arvostusta herättävä tummanpuhuva arviolta yli 5-vuotias kolli.

Max tuli resuisena vuoden alussa pienestä populaatiosta. Maxin korvat on todennäköisesti pakkasen puremasta johtuen hieman repaleiset ja kodittomuuden alussa kytenyt silmätulehdus on selätetty. Maxille on toteutettu hammashoito, jonka myötä säännölliset vähintään vuoden välein tapahtuvat tarkastukset on kodin hoidettava.

Max on iän puolesta rauhallista sorttia ja nauttii olla harmonisessa ympäristössä. Max ei ole kovin paljon äitynyt leikkimään, mutta se voi johtua kohtalaisen suuresta määrästä kavereita nykyisessä asuintilassaan. Max sietää hyvin lajitovereita, jotka usein änkevät hänen kylkeensä, mutta hän ei ole oma-aloitteisesti hakenut toisten kissojen seuraa.

Max etsii aikuiskotia jossa avautua enemmän ja mahdollisesti löytää sisäinen kissanpentu rankan ulkotaivalluksensa jälkeen. Mikäli Maxia harkitaan toisen kissan seuraksi, olisi toisen kissan osattavan kunnioittaa vanhempaa ja rauhallisempaa kissaa eikä olla päällekäyvä. Max ei ole suuresti huomiota hakeva kissa mutta siitä huolimatta tarvitsee hellän kodin sekä laadukasta huolenpitoa mm. ravinnon suhteen.

04/2022 Max on nyt ensikodissa ainoana kissana ja on viihtynyt mainiosti! Turvautuu vielä paljon piilopaikkaansa sohvan alla, mutta etenkin iltaisin tykkää tulla olohuoneen ovensuuhun loikoilemaan ja seuraamaan ihmisen puuhia turvallisen välimatkan päästä. Ruokatarjoilua valmistellessa Max tulee myöskin usein ovensuuhun kurkistelemaan eikä enää livahda sohvan alle, kun lähestyy rauhallisin liikkein ruokalautasen kanssa. Max on jopa intoutunut leikkimään ensikodissa, alkuun vain yksin ollessaan mutta nyt jo ihmisenkin läsnäollessa!

Max on kastroitu, rokotettu, sirutettu, loishäädetty ja FIV/FELV-testattu (neg.)

Mikäli Maxin adoptointi kiinnostaa niin otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla mm. olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin Max pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Maxin säännöllisiin terveystarkastuksiin (varsinkin hammastarkastuksiin) ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Max Maximuksen hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä Max saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi herraa odottaisi luonanne?