Martta

Martta on kolmivuotinen pienehkö naaraskissa. Väriltään mustavalkoinen Martta on vielä arahko ihmisen seurassa, mutta on kuitenkin kotiutunut ensikotiin tosi nopeasti. Häntä pystyy jo hieman silittämään ja voi olla leikkien aikana hyvinkin rohkea. Martalle tärkeitä asioita ovat lämmin makuupaikka, hyvä ruoka ja toisen kissan seura.

Martta tykkää lepäillä sohvalla ja pahvilaatikossa päivät pitkät. TV:n ja ikkunasta ulos katseleminen ja leikkiminen kuuluvat lempipuuhiin, ihan perus kissajutut siis. Martta on hyvin leikkisä kissa ja vaatiikin paljon huomiota ihmiseltään/perheeltään. Martta on jo tottunut koviin ääniin niin, ettei enää edes juokse piiloon! Martta pyytää ruokaa hellyyttävän määrätietoisella maukumisella ja ilmaisee kyllä selvästi jos ruoka ei maistu.

Vaikka Martalta sujuu itsekseen leikkiminen hyvin, hän toivoo silti että uudesta kodista löytyy jo valmiiksi reipas kissakaveri joka auttaisi häntä rohkaistumaan entistä enemmän. Vaihtoehtoisesti joku KKY:ltä tuttu kisu voisi muuttaa samalla mukana. Martalla ei ole kokemusta koirista tai pikkulapsista, heitä hän mieluusti välttäisikin.
  • Huomaa, että KKY ry ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi!
  • Martta on leikattu, rokotettu, loishäädetty, fiv/felv-testattu, sekä sirutettu.
Mikäli kiinnostuit Martasta, häneen voi tulla sovitusti tutustumaan ensikotiin!

Muita kodinetsijöitä