Manna

Kuvankaunis kilpparityttö kaipaa jo omaan kotiin!

Manna on vielä hieman arka ihmisen seurassa ja ilmoittaa sen vienolla sähinällä. Manna ei kuitenkaan ole koskaan ollut agressiivinen ihmistä kohtaan ja on antanut kiltisti suorittaa kaikki tarvittavat hoitotoimenpiteet. Rapsutuksiakin Manna on ottanu silloin tällöin vastaan.
Manna on kovin leikkisä persoona ja kun ihmisen läsnäolo ei häiritse, saavat lelut kovaa kyytiä. Manna leikkii myös mielellään muiden kissojen kanssa. Manna pitää myös korkeista paikoista ja mielellään nukkuukin paikassa, joka olisi korkealla mutta kuitenkin tarpeeksi suojassa ylimääräisiltä katseilta.

Manna on sirutettu, rokotettu, leikattu, FiV/FeVL -testattu (negatiivinen) sekä todettu perusterveeksi. Manna on ollut ensikodissa täysin sisäsiisti.

Manna luovutetaan kotiin, jossa sille olisi jo valmiina kissaseuraa. Arkajalka kaipaa vielä rohkeampaa kaveria tuekseen uusien asioiden, etenkin ihmisten kohtaamisessa. Kodin tulisi olla rauhallinen ja lapseton. Mannaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota Mannalle!

Kaveri mukaan?

Unnasta Mannalle oiva kaveri!

Muita kodinetsijöitä