fbpx

Maissu ja Morho

Arviolta 2-vuotias Morho ja 3-5v Maissu etsivät yhteistä kotia joka on kokenut arkojen kissojen kanssa tai kotia jolla on aran kissan realiteetit selvillä ja ovat valmistautuneet elämään aluksi välttelevien kissojen kanssa ja oppimaan aran kissan hyvinvoinnista.

Morho on utelias mutta omaa ihmispelkoa sekä suurta potentiaalia kehitykseen. Morho on arka, hyvin herkästi ihmiseen ja ympäristön tapahtumiin reagoiva kissaherra. Morhoon tutustumisen ja käsittelyn tulisi olla kärsivällistä, varovaista ja pienin askelin etenevää, ja suuria ylilyöntejä tulisi kaikessa toiminnassa kissan kanssa välttää. Näin voimme taata että pysyviä, hyviä tuloksia saadaan tämän pelokkaan herran kanssa pikkuhiljaa aikaan.

Maissu on luonteeltaan arka ja varovaisen vetäytyvä. Maissun lähistöllä saa kuljeskella jo suht rennosti, mutta käsittelyn kanssa matkaa on vielä Maissullakin. Kärsivällisesti ja varovaisesti edeten Maissukin varmasti oppii ettei ihmisen kosketusta tarvitse pelätä ja että kosketus (ja me ihmiset ylipäänsä) voi tuntua kivaltakin!

Kodilta vaaditaan:

-kärsivällisyyttä

-kokemusta aroista kissoista tai pitkäjänteistä intoa oppia aran kissan kotiuttamisesta.

-taloudellisia resursseja pitkäaikaiseen terveydenhoitoon (ell-käynnit min. 1 krt/vuosi)

-hoitopaikka/-suhde mahdollisia kodin matkustus/sairastelu-jaksoja varten.

-onhan kissa-allergia poissuljettu koko perheeltä?

-asunto pitää olla kissaturvallinen ja esim. parveke pitää olla suojattu

-Pitkäkarvaisen turkin hoidon opettelua sekä käsittelyyn tutustuttamista hitain askelin.

-Parivaljakko on leikattu, loishäädetty, fiv/felv-testattu, sirutettu sekä rokotettu

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään sähköpostiosoitteeseen johon kuvailet millaiseen kotiin parivaljakko tulisi sekä pohdit ylläolevia vaatimuksia.

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.