Search
Close this search box.

Magnolia

Magnolia on 8/23 populaatiosta pelastettu pienikokoinen ja suloinen naaraskissa.

Magnolia lähti heti rohkeasti tutustumaan ympäristöön ja ihmisiin ensikotiin muuttaessaan. On tosi leikkisä. Juoksee pallojen ja lelujen perässä itsekseen, leikkii onkilelulla ihmisen kanssa ja juoksee kissakaverin (Filagon) kanssa. Filagon kanssa myös painitaan hurjasti, mutta kuitenkin hyvässä hengessä. Lopuksi mennään yhdessä päiväunille.
Mahdollisesti Magnolia voisi viihtyä ainoanakin kissana, jos saa paljon seuraa. Vaikuttaa kovin seuralliselta tyypiltä eikä yksinään varmastikaan viihdy pitkiä aikoja.

Ruoan perään Magnolia on kovasti ja onkin kovin äänekäs vaatimaan palvelua. Vielä ei ymmärrä kuinka otetaan makupala nätisti kädestä vaan valitettavasti näykkii ja huitoo ruokkivaa kättä. Muuten kyllä oikein kiltti pienokainen. Silittää on saanut Magnolian syödessä, mutta muulloin väistää kosketuksia.

Magnolialla on vielä edessään useamman hampaan poisto, minkä jälkeen olisi valmis muuttamaan omaan kotiin. Hän on leikattu, rokotettu, sirutettu, loishäädetty ja fiv/felv-testattu (neg.).

Mikäli olisit kiinnostunut tarjoamaan Magnolialle oman kodin, ota yhteyttä ensikodit@kky-ry.fi ja kerro millainen perhe, koti ja arki kissaa luonanne odottaisi.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.