Lyyli ja Ilmari

Hurmaava vanhapari etsii itselleen yhteistä loppuelämän kotia. Kaksikko saapui ensikotiin toukokuun alkupuolella ja totuttelu uuteen ympäristöön lähti reippaasti käyntiin. Molemmat ovat täysin kesyjä eikä ihmisen läheisyys ollut näille kahdelle uusi juttu, ihan päinvastoin!

Valkoinen surusilmäkaunotar Lyyli on n. 13-14 vuotias tyttökissa. Lyyli intoutuu leikkimään keppilelujen ja helisevien pallojen kanssa. Lyyli on kuitenkin vahva ja itsenäinen nainen, joka tykkää myös vetäytyä omiin oloihinsa nokosille. Lyylillä on paljon rakkautta annettavana uudelle omistajalleen ja tulee usein puskemalla hakemaan silityksiä.🥰 Sylivauva Ilmari on n. 17-vuotias vanha herra, jonka lempipaikka koko maailmassa on mahdollisimman lähellä ihmistä. Ilmari kiintyy vahvasti omaan laumaansa ja hakee heiltä rakkautta ja rapsutuksia. Heti kun tilaisuus tulee, Ilmari hakeutuu syliin. Märät nenäpusut aamuisin on Ilmarin aamurutiini aamusta toiseen. Jos Ilmari ei saa huomiota, sen myös huomaa!😼 Molemmat ovat todella kilttejä ja hellyydenkipeitä. Nukkumaan mennessä Ilmari hakeutuu ihmisen pään viereen ja saattaa jopa asettaa päänsä ihmisen olkapäälle. Lyyli viihtyy myös yön sängyssä ihmisen kanssa, mutta jalkopäässä.

Molemmat kissat tulevat vielä ennen luovutusta saamaan hieman hammasremppaa. Kissoilla ei ole todettu allergioita ruoan suhteen, tosin laadukkaat ruoat maistuu parhaiten. Marketin halpismerkin sapuskaa syödään tosi säästeliäästi. Lisäksi he osoittavat suurta innokkuutta ulkoelämää kohtaan, joten uuden kodin kannattaa varautua kunnolla etteivät kissat karkaa ulos ovenraosta. Kissoja ei muutenkaan luovuteta vapaana ulkoileviksi! Kissat ovat kilttejä, mutta eivät juurikaan välitä koirista. Ensikodilla ei ole tietoa, miten tulevat toimeen pienten lasten kanssa. Isommat lapset, jotka osaavat antaa kissoille omaa tilaa ja sopivissa määrin rapsutuksia ovat hyvinkin soveliasta palvelusväkeä heidän mielestään.

Kerro hakemuksessa ainakin:

• Onko kissalle mahdollista tarjota tarvittavaa aktivointia, kiipeilymahdollisuuksia ja seuraa?

• Onko koti kissalle turvallinen? Onko parveke esimerkiksi lasitettu tai verkotettu, onko sähköjohdot kissan ulottumattomissa ja huonekasvit kissalle sallittuja?

• Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?

• Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?

• Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

• Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.