fbpx

Luna

Luna on noin kolme vuotias erittäin kaunis tyttö-kissa.

Luna saapui ensikotiin tiineenä kesän alussa ja on hoitanut pentunsa upeasti kilteiksi ja isoiksi kissoiksi. Pennut ovat nyt luovutusiässä, joten Lunakin on valmis uuteen rakastavaan kotiin.

Luna on vielä melko arka ihmisten kosketukselle, mutta tykkää kyllä kovasti nuuskia (varsinkin sukkia ja jalkoja) ja tutustua ihmisiin omalla vauhdillaan.

Luna viihtyy ihmisten seurassa ja seuraakin usein samaan huoneeseen ja tilaan kuin talon ihmiset. Tulevalta kodilta vaaditaan silti malttia ja rauhallisuutta, jotta Luna oppii luottamaan ja nauttimaan myös rapsutuksista. Toivottavaa olisi, että Luna pääsisi kotiin jossa olisi jo kissakaveri valmiiksi tai sitten pentunsa Manun kanssa samaan taloon.

Luna luovutetaan rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna ja steriloituna.

Lunasta kiinnostunut voi olla yhteydessä ensikotiin sähköpostilla. Kerrothan siinä itsestäsi, kodistasi, perheestäsi ja mahdollisista kissa-kavereista. Lunaan voi tulla tutustumaan ensikotiin Pirkkalaan sovitusti.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.