fbpx

Lulu

Lulu tuli yhdistykselle maaliskuussa 2022 vatsa pyöreänä ja kuukauden päästä synnytti neljä pentua ensikodin saunaan. Lulu on ollut varsin kelpo äiti ja ottanut nisälleen myös siskonsa pennun. Pennut ovat jo luovutusikäisiä ja nyt on Lulun aika etsiä omaa kotia, jossa saisi olla arvostettu perheenjäsen.

Lulu on kesy ja kiltti kissa, joka tykkää myös leikkiä paljon muiden kissojen kanssa. Lulu etsii kotia, jossa olisi nuorehko kissakaveri, jonka kanssa saisi leikkiä ja nukkua päiväunia. Lulu on myöskin tarkka naapurikyylä, joten toiveena olisi olosuhteet, joissa voisi kytätä ikkunasta naapurien/lintujen toimintaa.

Lulu luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, steriloituna ja fiv/felv testattuna (negatiivinen). Lulu kävi 9.8. hammastarkastuksessa, jossa putsattiin hammaskiveä ja värjäytymiä. Muuten hampaat ovat kunnossa.

Mikäli sinulla olisi koti tarjolla Lululle, laita sähköpostia alla olevaan osoitteeseen ja kerro millainen elämä Lulua sinun kotona odottaisi 🙂

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.