fbpx

Lucifer

Lucifer on arviolta 6-vuotias leikattu kolli, jolla on rakkautta ja puskuja enemmän kuin ihmiset ehtivät niitä vastaanottaa. Lucifer on loukutettu kesynä vuonna 2016 ja sen jälkeen se on nauttinut kotikissan elämästä täysin tassuin. Lucifer nauttii sisäkissan elämästä, eikä sitä luovuteta ulkokissaksi. Lucifer etsii uutta loppuelämän kotia omistajan allergiatilanteen takia.

Lucifer, ystävien kesken Luci, on sievä ja silkkinen nuori herra, joka hakeutuu ihmisen seuraan, syliin ja kylkeen. Luci on kuuluisa painovoimaa uhkaavista hyppypuskuista ja mahtavista haleista. Luci tykkää tulla sohvalle ja sänkyyn viereen ja parasta onkin jos pääsee mönkimään ihmisen viltin tai peiton alle majaan. Luci jaksaa vielä myös leikkiä ja hänen lempparilelunsa on onkilelu! Muita Luciferin lempiasioita on lintujen kyttääminen ikkunalla ja lasitettua parveketta parempaa paikkaa tuskin onkaan!

Lucifer on maailman kiltein, eikä ole kertaakaan raapaissut tai puraissut ihmistä edes leikin aikana. Kynnet saa leikata aina kaikessa rauhassa ja harjaamisenkin sekä suihkut sietää (rimpuloiden). Mikäli rapsut käyvät pitkästyttäväksi, Luci häippäisee ikkunalaudalle nukkumaan tai työntää ihmisen tassullaan kohteliaasti vähän kauemmas. Luci sopeutuu näin takuulla mainiosti myös lapsiperheeseen, jossa lapset osaavat antaa kissalle myös omaa rauhaa. Lucifer tulee toimeen muiden lemmikkien kanssa, mutta hän ansaitsee kyllä jo paikkansa ainakin ainoana kissana.

Luci etsii itsellensä rakastavaa loppuelämän kotia. Perhe joka tämän tyypin vie kotiinsa on kyllä onnekkain ikinä, sillä Lucifer on maailman kiltein, lempein ja rakastavin kissa, eikä samanlaista takuulla tapaa toista!

Otathan yhteyttä ensikotiin sähköpostitse tai puhelimitse ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota Luciferille!

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.