Loimu

Loimu on noin puolivuotias kollikissa. Loimu on Tähkän, Kipinän ja Hipun veli. Loimu on vielä vaikuttanut porukan ujoimmalta, mutta on enenevissä määrin osoittanut uteliaisuutta ja rohkeuttakin ihmishoitajia kohtaan. Muiden kissojen kanssa Loimu tulee hyvin toimeen, ja luovutetaankin joko toisen kissan kaveriksi tai yhdessä jonkun sisaruksensa kanssa.

Loimu on yhdistyksellä kastroitu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty. Loimun emo on todettu FIV/FelV-negatiiviseksi.

Hakemuksen voi laittaa sähköpostilla. Kerrothan meille esimerkiksi seuraavista seikoista:

• Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Loimua ja kavereita pääsee sovitusti tapaamaan Raholaan toimitilalle.