fbpx

Lilo ja Nemo

Nemo alias kotitonttu Dody on utelias ja usein hieman hämmästyneen näköinen pikkukissa. Nemolla on savunharmaa lyhyt turkki, jossa näkyvissä hieman raitakuvioita. Rakenteeltaan hoikka, pitkäjalkainen poika on kova kiipeilemään ja taka-ajoleikeissä mennään todella lujaa. Uudessa kodissa olisi hyvä olla reippaita leikkikavereita. Lilo on kaunis, musta silkkiturkkinen kissatyttö. Veljiinsä verrattuna hieman rauhallisempi ja sylissä viihtyvämpi tapaus. On hieman veljeänsä rohkeampi ja valloittaa uusia tiloja niin vaaka- kuin pystysuunnassa. Nemo ja Lilo on syntynyt ensikodissa 18.5. ja luovutetaan uuteen kotiin elokuun loppupuolella rokotettua ja sirutettuna.

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin parivaljakko pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Lilon ja Nemon  terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon? Mm. välttämätön leikkaus (sterilaatio/kastrointi) on tulossa pian adoption jälkeen ja eläinten kanssa tulee aina varautua yllättäviinkin kuluihin, sekä aikaa ja kärsivällisyyttä vaativiin tapahtumiin.

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko karvalasten hoito-olosuhteet mietitty?

-Hyväksyykö kaikki perheenjäsenet parivaljakon?

-Nemo ja Lilo ovat kesyjä mutta kuten muutkin kissat, ei retuutettavia. Ymmärtääkö koko perhe antaa tilaa heille kaiken seurustelun ja leikitysten lomassa? Järjestyykö heille kodista ikioma paikka, missä he saavat nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi ihanuuksia odottaisi luonanne? Nämä pentuisuudet ovat vilkkaita jolloin menoa ja melskettä näkyy ja kuuluu pitkin päivää ja yötä, eli omat voimavarat on oltava kunnossa. On myös hyvä tiedostaa pentujen sisustusremontoinnin halut.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.