Likka

Behind every beautiful thing, there’s some kind of pain

Likka on upea ilmestys jolla on lievä FHS (Feline Hyperesthesia Syndrome), tuttavallisimmin ”ihon yliherkkyys syndrooma”. Likalla tämä alkuun ennen lääkitystä näkyi ajoittaisena häiritsevänä selän aaltoiluna sekä hyökkäävänä hännän puremisena mutta nämä oireet ovat lähes kokonaan vähentyneet lääkityksen johodosta jonka Likka saa ruuan kautta. Likan kohtaukset tapahtuvat eniten hänen yksin ollessaan joten oman kodin olisi hyvä ylläpitää stressitöntä ympäristöä poissa hänen ollessa yksin.

Tämän haasteen vastapainoksi Likka on kuitenkin aivan valloittava rakkauskone joka rakastaa seurata ihmisiä ja vuorovaikuttaa heidän kanssaan jatkuvasti. Likka pitää kovasti silityksistä ja rapasutuksista sekä leikkimisestä. Likka tulee ovelle vastaan ja on oma kissamainen itsensä lääkityksen johdosta.

Likka on leikattu, sirutettu, loishäädetty, rokotettu sekä fiv/felv-testattu (neg).

Likan kodin on hyvä

• olla rauhallinen, stressitön
  • viettää paljon aikaa kotona
  • antaa Likan seurustella kodin ihmisten kanssa
  • omistautua hoitamaan ja tutkimaan Likkaa hänen tarpeiden mukaisesti
  • kissa-allergiavapaa
  • KISSATON

Ennen kuin otat yhteyttä:

1) ota hieman selvää FHS:stä   2) pohdi ja vastaa vähintään näihin kysymyksiin yhteydenotossasi:

-Kissa on pitkäaikainen sijoitus niin henkisesti kuin fyysisesti. Oletko varautunut taloudellisesti (ja henkisesti) Likan terveystarkastuksiin ja lääkehoitoon? (Kysy lääkityksistä ja tarkastuksista!)

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt-tai pitkäaikaisesti, onko Likan hoito-olosuhteet mietitty?

-Onko mahdolliset muut perheenjäsenet Likan adoption hyväksyviä?

-Likka on kesy mutta kuten muutkin kissat, ei retuutettava. Ymmärrätkö antaa tilaa Likalle kaiken muun seurustelun lomassa?

-Millainen elämänrytmi Likkaa odottaa kodissasi?

Emme etsi Likalle täydellistä kotia vaan sopivinta eli älä vastaa kuten haluamme vaan kuten elämäsi on todellisuudessa. Jos Likan kauneus ja kauneuden kustannukset ovat sinun hallittavissa sekä pidät myös itse Likan luonteesta niin ota yhteyttä ilmoituksessa Likan tietojen alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.