Liinu

Liinu on pihapopulaatiosta pelastettu seniorikissa, joka uskaltaa jo olla esillä tutun ihmisen seurassa ja seurailee mielellään ihmisen puuhia. Ruoka-aikaan Liinu tulee valmiiksi odottamaan annostaan ja onpa jo uskaltautunut syömään ihmisen kädestäkin. Iästään huolimatta Liinusta on kuoriutunut todella innokas leikkijä ja virtaa riittää pidempiinkin leikkihetkiin. Liinu sopisi varmasti ainoaksi kissaksi, mutta aikuinen, Liinun omaa tilaa kunnioittava kissakaverikin voisi olla mieleen.

11/2021 Liinu on rentoutunut toden teolla! Nykyään ruoka-annosta tullaan odottamaan puskien ja kehräten ja muutoinkin Liinu hakee paljon kontaktia ihmiseen. Liinu nauttii myös rapsutuksista silloin kun hänelle itselleen sopii.

Liinu on käynyt hammastarkastuksessa ja siellä ilmeni, että osa hampaista täytyisi poistaa vuoden sisällä. Lisäksi muutamien hampaiden tilaa tulisi seurailla, joten uudella omistajalla tulisi olla valmius viedä Liinua hammashoitoon puolen vuoden välein.

Liinu luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna.

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin Liinu-rouva pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Tuleeko Liinusta perheenjäsen koko perheelle?

-Liinulla on vielä monta hyvää vuotta jäljellä, mutta terveydenhuoltoon on syytä panostaa senioirikänsä takia. Oletko varautunut myös taloudellisesti Liinun terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Liinun hoito-olosuhteet mietitty?

-Ymmärtääkö koko perhe antaa tilaa Liinulle hänelle sopivalla tavalla? Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi Liinua odottaisi luonanne?