fbpx

Kyy

Populaatiotaustainen arviolta 3-vuotias Kyy-herra on selviytynyt aika kipeästä korvaongelmasta ja nyt etsii kotia kaverin kanssa tai lajitoverin kaveriksi.

Kyy on omalaatuisen näköinen charmantti herra josta puskee uteliaisuus ulos, vaikkakin vielä kovin varautuneesti ihmistä kohtaan.

Kyy on erittäin vahvasti kehittyvä kissa jonka luonne ei ole vielä päässyt aukemaan täydellisesti, se taitaa olla hänen oman ihkaoikean kodin palkinto se.

Kyylle sopivin koti on aikuiskoti josta ei puutu rauhaa ja pitkäjänteistä rakkautta sekä halua auttaa Kyytä omassa kasvussaan. Kyy tulee eittämättä auttamaan sinua omassasi kasvussasi. 😉

Kyyn korvat on hoidettu mutta korvahaasteiden uusiutumisen estämiseksi on korvien tarkkailu oireilun osalta  sekä säännölliset terveystarkastukset tärkeä osa Kyyn tervettä elämää.

Kyy etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin Kyy pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Kyyn säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Kyyn hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä herra saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Kyytä odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.