Kip ja Gourde

Noin 1-vuotias Kip ja 6-vuotias Gourde ovat parhaita ystäviä ja etsivät yhteistä loppuelämän kotia.
Luonteiltaan kissat ovat ihmisen läsnäollessa kuin yö ja päivä: Kip haluaa leikitystä, rakkautta ja huomiota ja on ruumiinrakenteeltaan solakka ja pienikokoinen. Gourdea voisi puolestaan kuvailla sanalla mörökölli – Gourdessa on vanhemman, paljon elämää nähneen kollin charmia ja toki myös varovaisuutta. Gourde ei tarvitse enää lisää painoa vaan päinvastoin ruoka-annosten kokoa on hyvä kontrolloida.

Gourde on yhdistyksellä käynyt hammashoidossa, jossa poistettiin useita hampaita, ja tarvitsee säännöllisiä hammastarkastuksia myös jatkossa hammassyöpymäsairauden vuoksi.
Kissat etsivät rauhallista kotia, jossa kuitenkin on tarjolla kissojen ehdoilla tapahtuvaa leikitystä ja aktiviteettia. Varsinkin Gourde tarvitsee ymmärrystä ja aikaa sekä Kipin turvakseen.

Kerro hakemuksessa:

  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissoja odottaisi luonanne?
  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissojen säännöllisiin terveystarkastuksiin niiden loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat (lyhyelti tai pidempään), löytyykö kissoille tarvittaessa hoitaj(i)a?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissat saavat nukkua ja olla myös omassa rauhassa?
Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.