fbpx

Kinahmi ja Prättäkitti

Kinahmi ja Prättäkitti ovat populaatiosta pelastettuja nuoria tyttökissoja. Muuttivat ensikotiin helmikuussa 2023 noin kuukauden toimitilalla vietetyn ajan jälkeen ja viihtyvät niin hyvin yhdessä, että etsivät nyt yhteistä lopun elämän kotia. Yhteisessä kodissa saisivat toisiltaan leikin ja seuran lisäksi turvaa, koska ovat vielä hieman arkoja.

Kinahmi on heistä harmaa ja pitkäkarvainen. Hän on myös kaksikon arempi osapuoli. On kyllä saanut rohkeutta koko ajan lisää vauhdilla ja oleskelee ja touhuilee samassa tilassa ihmisten kanssa rennostikin, kun ihmiset ovat rauhallisesti paikoillaan. Kovin lähelle ei kuitenkaan päästä ja kun ihmiset liikkuvat, on varuillaan ja pakenee turvalliseen paikkaan. Pitkä ja tuuhea turkki kaipaa säännöllistä harjausta sitten, kun se rohkenemisen myötä onnistuu.

Prättäkitti on valko-musta ja lyhytkarvainen. Molemmat ovat leikkisiä, mutta Prättäkitti on heistä se, joka kokeilee enemmän eri juttuja. Kiinnostuksen kohteena on olleet niin varpaat kuin huonekasvien katteet tai tiskipöydän pesusieni. Kaikkea voi vähän kokeilla saalistaa ja leikkiä! Tv:n katselu on myös ollut Prättiksen mieleen. Prättäkitti on päästänyt ihmisen lähemmäksi kuin Kinahmi ja on piipahtanut välillä öisin sängyssäkin vieressä nukkumassa (niiden varpaiden metsästyksen ohessa :D) Silityksistä ei tunnu kuitenkaan välittävän, vaan enemmän vielä kiinnostaa leikit.

Tulevalta kodilta toivotaan ymmärrystä nuorten kissojen energisyyteen. Siihen, että matot on joka aamu rullalla, taulut saattaa olla vinossa ja sohvaa raavittu. Heillä kun ei ole vielä ollut kokemusta ihmisten kanssa asumisesta kauaa niin kaikki on vähän uutta ja kiinnostavaa. Ja kuten lähes kaikki kissat, nämäkin leikkivät paljon öisin. Ei ihan kovin äänekkäästi tosin. Ja onneksi myös päiväleikeille on energiaa riittänyt!

Kissat ovat perusterveitä, syövät hyvällä ruokahalulla ja käyvät siististi hiekkalaatikoilla. Sopivin koti tälle suloiselle kaksikolle olisi rauhallinen ja tarpeeksi tilava kahdelle kissalle. Pienet lapset ja toiset eläimet voivat tässä vaiheessa kesyyntymistä olla liian stressaavia.

Kissat luovutetaan sirutettuina, rokotettuina, loishäädettyinä, leikattuina ja FIV/FelV-testattuna (neg/neg).

Jos kiinnostuit tästä parivaljakosta, ota yhteyttä sähköpostilla. Kerrothan viestissäsi mm.

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissojen säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissoille hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissat saavat nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen koti ja elämänrytmi kissoja odottaisi?

 

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.