fbpx

Kielo ja Talvio

Kotia etsivät kiltit, suloiset ja touhukkaat Kielo ja Talvio. Tytöt ovat noin vuoden ikäisiä, perusterveitä kissan alkuja.

Kielo ja Talvio on otettu kiinni populaatiosta, eivätkä siis ole vielä täysin ihmisiin tottuneita, mutta reipastuvat kovaa kyytiä. Kieloa saa jo silittää ja tulee toisinaan itse myös jalkoihin kiehnäämään (varsinkin ruoka-ajan lähestyessä). Talvio on varovaisempi, ja lähtee vielä silitysyrityksiä karkuun, mutta tulee kuitenkin päivisinkin esille ja voi myös oleskella samassa huoneessa ihmisen kanssa ihan rauhassa.

Kummatkin kissat ovat kilttejä, ja jos niitä tarvitsee ottaa kiinni tai hoitaa ne eivät esitä mitään aggression merkkejä. Ruoka on kelvannut myös hyvin, mutta kala tuntuu olevan huonosta heidän vatsalleen, joten ruokavaliota täytyy sen verran seurata.

Tytöt ovat vielä todella nuoria ja sen huomaa. Ne tarvitsevat paljon virikkeitä ja leikkejä, ja varsinkin yöllä niillä on usein suoranaiset bileet. Myös ensikodin huonekasvit ovat silloin tällöin meinanneet saada kyytiä, joten kotiehdokkaan on oltava varautunut energiseen menoon.

Ei ole tietoa onko kissoilla kokemusta koirista tai lapsista.

Kissat luovutetaan sirutettuina, rokotettuina, loishäädettyinä, leikattuina ja FIV/FeLV -testattuina (negatiivinen).

Ei vapaana ulkoileviksi!

Jos kiinnostuit ota yhteyttä ja kerro jo viestissä millainen koti kissoille olisi tiedossa  Kissoista saa myös kysellä lisää ja niitä pääsee sovitusti tapaamaan ensikotiin Hervannassa. Ota yhteyttä sähköpostilla iiris_kettu@hotmail.fi.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.