fbpx

Kass

Kass on herrasmies, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta. Hän arvostaa rauhaa sekä aktiviteetteja, molempia sopivassa suhteessa. Kemioiden kohdatessa Kass kiintyy syvästi valitsemaansa ihmiseen ja nauttii leikeistä sekä touhuilusta ihmisen kanssa. Alussa luottamuksen muodostamiseen kannattaa käyttää aikaa, niin Kassista voi saada aivan upean elämänkumppanin. Rauhallinen, kärsivällinen ilmapiiri olisi tärkeää uudessa kodissa, samoin halu oppia ja ymmärtää populaatiotaustaista kissaa, virikkeellisyyttä unohtamatta! Kass rrrraKassstaa aktiviteetteja.

Kass etsii kotia jossa voisi olla ei-dominoiva kaveri tai kavereita. Tapauskohtaisesti voidaan myös harkita Kassille kotia jossa se pääsisi elämään ainoana kissana.

Kassilla on myös korvien hoito kesken eli kodin olisi hyvä varautua korvien vaatimaan hoitoon vähintään kontrollien osalta.

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin Kass pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Kass:in terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Kass:in hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä komeus saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi Kass:ia odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.