Karvatti

Pieni, mutta pippurinen mörrimöykky nimeltä Karvatti!

Karvatti on pikkuhiljaa arasta kisusta kuoriutumassa uteliaaksi ja seuralliseksi. Oma koti, jossa Karvatti pääsisi ihmettelemään ihmisten arkea rohkean kissakaverin kanssa olisi kovin toivottu. Karvatille pitää antaa omaa aikaa tutustua hitaasti, välillä kuuluu matalaa murinaa tai sähinää jos tulee liian lähelle. Kantokoppa pelottaa kisua, silloin sähinä käy voimakkaammaksi ja käpälästäkin voi saada.

Ensikodissa Karvatti on päässyt rauhoittumaan, ja on käynyt kovinkin uteliaaksi ja päästää jo yllättävän lähelle. Tykkää myös tulla makuuhuoneeseen nuuskimaan ja ihmettelemään esim peilikuvaansa. Tykkää leikkiä iltaisin ja öisin omassa rauhassaan.

Muiden kissojen kanssa yhteiselo sujuu moitteettomasti ja se mielellään nukkuukin kaverin kainalossa. Pienet kolot ja pehmeät pedit ovat sen mieleen. Nyt ensikodissa kavereina Aava, Ama ja Karu, ja tuleekin kaikkien kanssa hyvin toimeen. Nähty puskevan Aavaa, nukkuvan Karun kyljessä kiinni ja viihtyy myös raapimapuussa sekä yksin että muiden kisujen kanssa.

Karvatti on sisäsiisti, perusterve, sirutettu, rokotettu, leikattu ja fiv/felv-testattu (negatiivinen). Ruoka on maistunut hyvin, mutta Karvatti tarvitsee ehdottomasti viljatonta ruokaa. Karvatin turkki on pitkä ja karvanlaatu erittäin hienon pehmeä, joka takkuuntuu hyvin helposti. Turkinhoitoon on siis opeteltava ja siihen sitouduttava. Yhdistykselle saapuessaan Karvatin turkki jouduttiin melkein kokonaan ajamaan pois.

Karvatti on hyvin sympaattinen tapaus, joka ehdottomasti tarvitsee kokeneen aikuisen kodin. Ensikissaksi Karvatti ei valitettavasti sovellu. Ensikodissa Karvatti on kovin rakastettu ja oma koti olisi hälle parasta mitä voimme toivoa. Tiedä vaikka Karvatista kuoriutuisi sylikesy ystävä. ♥

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro mitä sinulla olisi tarjottavana Karvatille!
Yhteydenotot sähköpostitse.

Kaveri mukaan?

Karvatin mukaan ujohko tyttö Aava?