Karu

Navettapopulaatiosta pelastettu noin 5-vuotias Karu-kolli etsii loppuelämän kotiaan.

Karu sai nimensä karusta kunnosta, jossa hän oli yhdistykselle tullessaan. Karu on ruskea katti mustilla raidoilla sekä Karulla on luppakorva.

Karu on arka kolli, joka tarvitsee omaa tilaa ja rauhaa, Karu viihtyykin hyvin raapimispuun ylimässä kopassa seuraamassa ympäristöään. Sylikissaa Karusta ei heti alkuun saa, mutta kärsivällisyydellä kun rakentaa luottamuksen Karun kanssa voit saada hänestä oivan kämppiksen. Karu sopii rauhaisaan kotiin, jossa olisi Karulle kissakaveri. Esimerkiksi Ama sopii Karulle hyvin kaveriksi, he tykkäävätkin köllötellä yhdessä samassa kopassa.

Karu ei sovi pienten lasten perheeseen eikä koirista ole kokemusta.

Karu on leikattu, sirutettu, rokotettu, loishäädetty sekä fiv/felv-testattu (neg.)

Jos haluaisit antaa Karulle kodin, laita sähköpostilla viestiä, jossa kerrot itsestäsi ja kodistasi. Otathan ennen yhteydenottoa huomioon nämä asiat.

Kaveri mukaan?

Karu muuttaisi mielellään Aman kanssa yhdessä