fbpx

Kaarlo ja Pekka Kani

Kaksi noin suunnilleen puolivuotiasta komeaa kollipoikaa etsii loppuelämän kotiaan. Löytyisiköhän sieltä ruudun toiselta puolelta sellainen?

Mustavalkoinen Kaarlo on teinipojista hieman vanhempi ja suurempi. Kaarlo on ujo, herttainen poika, joka on alkanut viimeviikkoina reipastumaan ja tutkimaan ympäristöään sekä ensikoti-ihmistään uteliaasti. Kaarlo ei anna vielä silittää, mutta on muutaman kerran viihtynyt jalkojen lämmittäjänä ja ottanut osaa arkiaskareisiin sivusta seuraillen. Kaarlo on leikkisä poika ja on opetellut vähän maukumaankin. Kaarlo on kiintynyt Pekkaan ja pyytää veljeään sekä ensikodin muita kissoja mielellään painiin.

Punavalkoinen Pekka Kani on nimetty Liisa Ihmemaassa -tyylisesti pentukavereittensa Herttakuningattaren ja Veijarikissan tapaan. Pekka on erityisen kiintynyt Kaarloon ja siksi pojat etsivät kotia yhdessä. Pekka on vielä arka ja ihmisen tullessa liian lähelle liian nopeasti puhisee, mutta ottaa aktiivisesti mallia toisista kissoista ja on näiden esimerkistä alkanut itsekin jo vähän lämpenemään ihmislajille. Pekka on aktiivinen leikkijä ja vaatii tulevassa kodissaan päivittäistä leikittämistä, jotta Pekan sosialisoituminen jatkuisi ja kissa rohkaistuisi entisestään. Hurmaavasta karvapallosta on kuitenkin kasvamassa selvästi komea poika jota kelpaa uuden kodin ihailla ja pennun reipastuttua totutella hienon turkin hoitamiseen.

Kummatkin kissat luovutetaan leikattuina, rokotettuina ja madotettuina. Pekka on sairastanut loppuvuodesta 2022 kalikiviruksen, josta toipui nopeasti ilman suurempia jälkioireita ja on ollut täysin terve nyt jo yli 2kk.

Pojille on etsinnässä koti, jossa mahdolliset lapset olisivat jo vanhempia (poikien ollessa vielä arkoja ja edelleen ääniherkkiä), ja jossa ei olisi koiria. Pennut ovat melkoisen aktiivisia ja tarvitsevat päivittäistä leikitystä, poikien sosialisoituminen tapahtuu kaikista parhaiten juuri yhteisen leikin kautta. Ensikoti antaa mielellään lelu- ja leikkiehdotuksia.

Jos kiinnostuit tästä tiiviistä parivaljakosta, ota yhteyttä sähköpostilla. Kerrothan viestissäsi mm.

  • Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissojen säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissoille hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissat saavat nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen koti ja elämänrytmi kissoja odottaisi?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.