Justiina

• Loishäädetty: Kyllä
• Rokotukset: Kolmoisrokote
• Sirutettu: Kyllä

Justiina saapui yhdistykselle juhannuksen alla suuresta populaatiosta. Kaunis neiti kärsi hengitystieoireista ja stressasi uusia olosuhteita, mutta rauhaisassa kotihoidossa hänestä on kuoriutunut utelias ja seurallinen kissa. Justiina saattaa tervehtiä ihmistä varoittavalla sähähdyksellä, mutta vain muistuttaakseen, kuka oikeasti on se pomo. Seuraavaksi hän jo puskeekin tulijaa herkkutarjoilua ennakoiden ja kerjää rapsutuksia äänekkäästi kehräten.

Justiina on noin kolmevuotias, aktiivinen ja leikkisä kisu ja kaipaisikin tulevalta kodiltaan paljon aikaa ja hellyyttä.