Justiina

• Loishäädetty: Kyllä
• Rokotukset: Kolmoisrokote
• Sirutettu: Kyllä

Justiina saapui yhdistykselle juhannuksen alla suuresta populaatiosta. Kaunis neiti kärsi hengitystieoireista ja stressasi uusia olosuhteita, mutta hellässä hoidossa hänestä on kuoriutumassa utelias ja seurallinen kissa. Justiina saattaa tervehtiä ihmistä varoittavalla sähähdyksellä, mutta vain muistuttaakseen, kuka oikeasti on se pomo. Seuraavaksi hän jo nuuskiikin kättä herkkutarjoilua ennakoiden ja saattaa antautua toviksi rapsuteltavaksi.

Justiina on noin kolmevuotias vilkas kisu ja vaikkakin on joutunut olemaan yhdistyksellä erossa muista kissoista hengitystieoireita hoidettaessa, hän todennäköisesti saattaisi arvostaa letkeää kissakaveria.