Justiina ja Jilla

1,5v suloiset kissasisarukset etsii yhteistä kotia.

Molemmat tietysti oli ensimmäisenä päivänä ujoja ja pysytteli lähinnä saunassa omassa rauhassa.
Mutta Justiinaa alkoi sitten enemmän kiinnostamaan tulla seikkailemaan ja katselemaan uutta paikkaa ja olikin hyvinkin utelias. Oli niin paljon ihmettelemistä.

Jilla ei niinkään uskaltanut sieltä lähteä mihinkään vaan päätin sitten, että siirrän kissanvessan sitten saunan puolelle ja ruuat ja vedet sinne myös, ettei tarvitse olla niin peloissaan.
Pari pvää meni siellä. Sitten uskalsi tulla sieltä pois.
Koskea ei tietenkään saanut, se on niin pelottavaa. Mutta vajaan vkon jälkeen antoi sitten silittää nenästä ja otsassa hetken ennen kun näytti sitten, että nyt riittää. Ei ole millään tavalla agressiivinen vaan tarvitsee vain uudelta kodilta aikaa ja rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä, että alkaa luottamaan ihmiseen. Tehosterokotuksessa käytiin 8.4.21. Hampaissa alkavaa hammaskiveä, mutta kaikki on ok.

Jilla antoi tänään silittää aluksi otsaa ja iltapäivästä sitten jo enemmän. Päätä ja sitten halusi et rapsutetaan korvan takaa ja kun hetkeksi lopetin halusi, että jatkan.

Tytöt varmasti sopii kotiin, missä ei ole pieniä lapsia ole, koska Jilla ei varmaankaan ihan hetkessä totu silittelyyn ja paijaamiseen.

Molemmat kissat on leikattu, sirutettu, loishäädetty, rokotettu

Jos kiinnostuit tästä kaksikosta voit ottaa yhteyttä sähköpostilla sinix81@hotmail.com

 

 

Tiedot

Ota yhteyttä