Jukka

Jukka on noin 5-vuotias, silityksistä, leikityksestä ja nameista pitävä reipas pieni kollikissa. Jukalla on hieno mustavalkoinen turkki ja ystävällinen, ihmisrakas luonne. Päätä tarjotaan silitettäväksi jos ensikoti ei tarpeeksi nopeasti tajua rapsuttaa, ja jalkoihin saa katsoa ettei astu vahingossa yliseurallisen kaverin hännän päälle. Tutustuminen Jukkaan sujuu hienosti namien ja lelujen kanssa – kanan voimalla harlekiinimies on valmis vetämään vaikka voltteja.

Jukkis rakastaa kaikkea nopeasti liikkuvaa ja höyheniä sisältävää, ja leikkiikin mielellään ympäri päivää. Yhteisten leikkihetkien lisäksi Jukka tykkää vain hengata oman tyyppinsä kanssa ja pitää jatkuvaa lähikontaktia. Harjaustuokioitakin saisi hänen puolestaan pitää vaikka päivittäin!

Jukka haluaisi omassa kodissaan sekä paljon huomiota, vaihtuvia leluja että oman turvallisen paikan, jossa nukkua päiväunia. Jukka etsii kotia ensisijaisesti ainoana kissana.

Jukka sopisi varmasti myös ensimmäiseksi kissaksi sellaiseen perheeseen, jossa perusasiat ollaan opiskeltu huolellisesti etukäteen, ja jossa kissa ollaan valmis ottamaan vastaan sellaisena kun eläin lajityypillisesti käyttäytyy.

Jukka ei sovi lapsiperheeseen. Jukalla on taipumus satunnaiseen hellyysaggressioon ja tarvitsee itselleen ihmisen tai ihmisiä, jotka osaavat lukea hänen kehonkieltään ja leikkiä kissan kanssa niin, että tilaisuutta antaa vähän yli-innokkaasta (ja piikikkäästä!) käpälästä ei tule.

Koirista Jukalla ei ole kokemusta. Vähän suurempi asunto ja parveke tai oikeaoppisesti aidattu ja kissalle turvallinen, läpipääsemätön ulkohäkki olisi ehdottomasti plussaa. Jukkaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. 

Jukka luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, loishädettynä, fiv/felv-testattuna (neg.) sekä kastroituna.

Uudessa kodissa olisi hyvä hiljalleen, positiivisella vahvisteella opettaa Jukkaa kynsien leikkuuttamiseen. Myös raapimismahdollisuuksista on huolehdittava – Jukka rakastaa venytellä ja siinä samalla istuttaa kynsiään mattoihin joissa on häntä miellyttävä tekstuuri.

Jos kaipasit Jukkaa kämppikseksesi, kerro vähintään muutamalla lauseella sähköpostin välityksellä millainen koti Jukalla olisi vastassa. Kerrothan myös mahdollisesta aiemmasta kissakokemuksestasi että elämäntilanteestasi. Luethan myös vinkit kissan hankkimisesta!

Jukka asustaa Tampereen Niemenrannassa ensikodissa.

Tiedot

Ota yhteyttä