Search
Close this search box.

Josefiina

Josefiina on nuori, sievä kilpparityttö etsimässä omaa kotia. Josefiina on asunut toimitilalla viime kuukaudet seitsemän muun kissan kanssa ja tottunut tiiviiseen yhteiseloon. Kavereista saa turvaa ja leikkiseuraa. Ihmiseen Josefiina suhtautuu hieman arkaillen, käsittelytilanteissa ennemmin lamaantuu kuin hyökkää. Josefiina tarvitsee aikaa (ja mielellään tutun kissakaverin) tottuakseen uuteen ympäristöön ja perheenjäseniin.

Josefiina on ollut vatsaongelmien vuoksi pidempään erikoisruokavaliolla ja maitohappobakteerilisällä. Ruokavaliota on nyt vatsan rauhoituttua alettu hiljalleen laajentamaan. Ruokintaa tulee kotona jatkaa Josefiinalle sopivilla ruoilla. Neuvomme tästä lisää kotiehdokkaita.

Josefiina on leikattu, rokotettu, sirutettu, FIV/FelV-testattu (neg) sekä useasti loishäädetty. Myös kattavat ulostetutkimukset on teetetty useampaan kertaan, niissä ei löydöksiä.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.