Jokeri

Hei. Olen Jokeri ja olen noin 2-vuotias komea kolli. Saavuin pihapopulaatiosta toimitilalle 26.4.2021. Hurmaan sinut vihreillä silmilläni ja minun hampaitakin kehuttiin todella hyviksi.

Ihmiset on mielestäni vielä hieman pelottavia mutta olen ollut niin rohkea, että annoin silittää itseäni yhtenä päivänä. Lelutikulla tai silityskepillä minua saa silittää ja nautinkin siitä jo hieman.

Entisestä elämästäni minulle on jäänyt muistoksi fiv-tauti ja siksi haen kotia ainoaksi kissaksi tai toisen fiv-kissan, mieluiten nartun kaveriksi. Pystyn silti hyvällä perushoidolla elämään normaalia kissan elämää ja siksi toivoisin kotoani löytyvän lasitettu parveke tai ulkotarha, missä voin seurailla maailman menoa turvallisesti. Vapaasti ulkoilevaksi kissaksi en halua enää koskaan. Lue lisää fiv:stä täältä.

Minulle on tehty kauheuksia mukamas oman hyvinvointini vuoksi. Minut kastroitiin, rokotettiin, loishäädettiin ja sirutettiin.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota minulle niin voidaan sopia tapaaminen.

5/21

Olen ollut nyt puoli kuukautta ensikodissa ja olen kehittynyt hurjasti sitten ensikotiin muuton! Olen huomannut että leikkiminen yksin kuin kaksin kaverin kanssa on parhainta ravintoa minulle lajityypillisen ravinnon lisäksi. Kaipaisin leikkiseuraa erityisesti turkkimonsterin muodossa, joten kissakaveri olisi hyvä olla unelmien kodissani. Vaikutan läsnäolollani koko asunnossa ja erityisesti olohuoneen ikkunalauta on erityisen puoleensa vetävä niin makuualustana kuin tarkkailuasemana. Ensikotini ihminen muistuttaa että livenä olen komeampi, söpömpi ja kiehtovampi kuin kuvissa eli tulehan käymään luonani. Saatan olla aika varautunut ja äännehtiä pelosta sinua kohtaan, mutta sujahdan sydämesi kokoiseen aukkoon helposti jos olet Se Oikea koti minulle. Muista katsoa elävää todistusaineistoa saalistustaidoistani kuvien jälkeen. <3