fbpx

Jokeri ja Miska

Miska ja Jokeri etsivät yhteistä kotia. Lue lisää molemmista alla olevan infon jälkeen.

Molemmat kantavat FIV:tä, otathan tästä hieman selvää ennen hakemuksen lähettämistä. FIV:iä ei tarvitse pelätä, kissan normaalissa arjessa se ei näy ja kissojen todellinen luonne ei kärsi siitä.

Kokemuspohjaista luettavaa FIV:istä:

Adoptio 1

Adoptio 2

Jos esittelytekstin perusteella kiinnostuit niin ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota kaksikolle niin voidaan sopia tapaaminen. Yhteystiedot löytyvät lopusta.  Huomioi NÄMÄ asiat ennen kuin harkitset adoptiota.

Miska on mustavalkoinen, valkoisella nenäviirulla varustettu arviolta 3-4v kolli. Jokeri on harmaa-valko-raitaleopardi arviolta 2-3v kolli.

Pojat tulevat ihanasti toimeen toistensa kanssa, pesevät toisiaan, painivat keskenään, rallittelevat ja vuorovaikuttavat kuin todelliset ystävykset. Nämä ystävykset tulevat myös todella hyvin toimeen muiden kissojen kanssa joten heitä voi harkita myös jo fiv-positiivisia kissoja sisältävään kotiinkin sekä tietenkin myös ainoaksi parivaljakoksi tulevaan kotiin. Tulevan kodin olisikin hyvä olla tietoinen aran kissan tarpeista sekä olla halu luoda syvä yhteys poikiin.

Paivaljakosta Jokeri on rohkeampi ja uteliaampi, mutta Miska tulee perässä näiden ominaisuuksien kanssa hitaasti ja varmasti.

Miska on varautuneempi ihmisen kanssa mutta kissoista tykkää ja lähtee suojelijaluonteena pelastamaan kavereitaan jos äityvät painimaan liian rankasti keskenään. Miska rakastaa raakaruokaa ja syömisen sekä hiekkalaatikon kanssa ei ole ollut haasteita. Miskassa on hiljaista voimaa ja mitä luultavammin hänestä tulee kuoriutumaan vielä todella upealuonteinen kissa.

Jokeri on ilonpilkku ja virikkeistä tykkäävä poika joka osaa rauhoittuakin. Jokeri tykkää vuorovaikuttaa muiden kissojen kanssa jatkuvasti ja ikkuna-alaa tulisi olla tulevassa kodissa sekä itse elävää maisemaa unohtamatta. Jokeri tykkää kovasti rapsutuksista ja usein tuleekin hieman ujopiimänä hakemaan niitä, mutta lopulta vastaanottaa ne puskemalla kättä lahjakkaasti. Jokerilla on hieman muista kissoista mallentunut tarve seurailla perässä mm. vessaan.

Terveydessä ei ole ollut huolenaihetta, Jokerilla on tutkimuksissa todettu hyvät hampaat ja Miskalla on hammashuoltoa tehty niin ettei molempien vuosittaisia tarkastuksia enempää ole nyt tarpeen toteuttaa. On hyvä muistaa kuitenkin että oli kissa perusterve tai fiv:iä kantava niin säännölliset terveystarkastukset ovat paikallaan piilokipujen poissulkemiseksi. Molemmat pojat syövät viljatonta sekä raakaruokaa ja tällä linjalla pojat toivovat jatkavansa.

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.