fbpx

Jarmo

Jarmo tuli kymmenen muun kissan kanssa samasta populaatiosta toimitilalle toukokuussa. Ikää herralla on arviolta n. 7+ vuotta.

Toimitilalla Jarmo jakaa huoneen kissakavereiden kanssa. Jarmo tykkää makoilla korkealla kaapin päällä tutkien ympäristöään ja ihmisiä. Ihmiset ovat Jarmolle vielä jännä juttu, mutta rauhallinen ja kärsivällinen koti saisi pojan varmasti rohkaistumaan.

Jarmon seikkailuista ennen toimitilalle tuloa on jäänyt muistoksi Fiv-positiivisuus. Hyvällä perushoidolla kissa elää vielä pitkään, eikä Fiv ole maailmanloppu – lue lisää täältä. Jos silti askarruttaa, voit myös kysellä meiltä lisätietoja.

Kissa on sirutettu, rokotettu, loishäädetty ja leikattu. Hammaslääkärissäkin on käyty, joten nyt pojalla on oikein hyvät hampaat.

Jarmolla ei ole kokemusta koirista. Koti, jossa on pieniä lapsia, ei ole hänelle sopiva. Jarmoa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Jarmo tuli  yhdessä Pekan kanssa ensikotiin 23.8.2020.

5.9. Jarmo on alkanut luottaan hieman jo ihmisiin. Uskaltautuu oleskella olohuoneessa jo jonkun verran. Veljeensä Pekkaan on nyt kiintynyt kovasti eli heidät luovutetaan yhdessä samaan kotiin.

17.9 Jarmosta on alkanut kuoriutumaan oikea hurmuri. Luotto ihmiseen on kasvanut kohinalla. Ottaa jopa jo herkkuja kädestä. Hänestä ja Pekasta saisi uusi koti varmastikkin mukavat kissaveijarit.

18.10  Jarmo on alkanut kovasti puskemaan kun ruoka-aika koittaa. Antaa rapsuttaa ja silittää silloin. Kiltti pojanvesseli.

7.1.2021 Jarmo on mahdoton leikkimään valopilkkulelulla. Aamulla ja illalla tulee istuun eteen ja tuijottaa silmiin pyytäen että nyt se lelu esiin koska haluan mennä ja lujaa pilkun perässä.

10.4.2021 Jarmo on tässä varamamman kanssa vähän mietiskellyt että koskahan sitä löytyisi oma koti mihin pääsisi Pekan kanssa asusteleen. Lemmikkinä olen aivan huippu mamma kertoilee. Ja jotain se höpisee komeesta kollista. Ihmiset eivät jännitä minua enään juuri ollenkaan. Katso video Jarmosta alempaa.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kaveri mukaan?

Jarmon sydän laajenisi jos Pekka pääsisi kylkeen uudessakin kodissa. ;)

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.