Jarmo

Jarmo tuli kymmenen muun kissan kanssa samasta populaatiosta toimitilalle toukokuussa. Ikää herralla on arviolta n. 7+ vuotta.

Toimitilalla Jarmo jakaa huoneen kissakavereiden kanssa, mutta viihtyy selvästi paremmin yksin, joten hän voisi sopia ainoaksi kissaksi. Jarmo tykkää makoilla korkealla kaapin päällä tutkien ympäristöään ja ihmisiä. Ihmiset ovat Jarmolle vielä jännä juttu, mutta rauhallinen ja kärsivällinen koti saisi pojan varmasti rohkaistumaan.

Jarmon seikkailuista ennen toimitilalle tuloa on jäänyt muistoksi Fiv-positiivisuus. Hyvällä perushoidolla kissa elää vielä pitkään, eikä Fiv ole maailmanloppu – lue lisää täältä. Jos silti askarruttaa, voit myös kysellä meiltä lisätietoja.

Kissa on sirutettu, rokotettu, loishäädetty ja leikattu. Hammaslääkärissäkin on käyty, joten nyt pojalla on oikein hyvät hampaat.

Jarmolla ei ole kokemusta koirista. Koti, jossa on pieniä lapsia, ei ole hänelle sopiva. Jarmoa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.

Jarmo tuli  yhdessä Pekan kanssa ensikotiin 23.8.2020.                                 5.9. Jarmo on alkanut luottaan hieman jo ihmisiin. Uskaltautuu oleskella olohuoneessa jo jonkun verran. Veljeensä Pekkaan on nyt kiintynyt kovasti eli heidät luovutetaan yhdessä samaan kotiin.                                            17.9 Jarmosta on alkanut kuoriutumaan oikea hurmuri. Luotto ihmiseen on kasvanut kohinalla. Ottaa jopa jo herkkuja kädestä. Hänestä ja Pekasta saisi uusi koti varmastikkin mukavat kissaveijarit.

Tiedot

Ota yhteyttä

Kaveri mukaan?

Jarmon sydän laajenisi jos Pekka pääsisi kylkeen uudessakin kodissa. ;)