Search
Close this search box.

Jarmo

Jarmo on fiv-positiivinen n. 10-vuotias setämieskissa, joka eli pitkään parhaan kaverinsa Pekan kanssa. Pekan menehdyttyä Jarmon on opetellut elämään ainoana kissana. Se on omilla ehdoillaan hellyydenkipeä, mutta ihminen ei hänen reviirilleen ole oma-aloitteisesti tervetullut. Jarmo on terve lukuunottamatta tätä perussairautta, joka vaatii uudelta kodilta perehtymistä fiv-kissoihin. Lisäksi Jarmon oma-arvontuntoisen luonteen vuoksi on uudella kodilla oltava ymmärrystä itsenäiselle kissaluonteelle. Jarmo voisi hyvinkin hyväkyä kaverikseen toisen fiv-kissan, mutta lapsiperheeseen hän ei sovi.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.