fbpx

Ismo

Ismo oli löytynyt vaeltamasta yksinäisenä kulkijana, joten mahdollisista ihmiskontakteista Ismon taustassa ei tiedetä. Ismo on voinut keretä käydä vaikka ja mitä seikkailuja ennen löytymistään.

Ismo on luultavasti juuri näiden seikkailujen takia hieman aranpuoleinen, omissa suojaisissa paikoissaan kyhjöttävä kolliposki, joten Ismon kanssa olisi syytä edetä rauhassa antaen pojan avautua omaan tahtiin kodissaan.

Sopivin koti Ismolle olisikin rauhallinen aikuiskoti jolta ei puutu rakkautta ja kunnioitusta kissaelämää kohtaan.

Ismo etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin Ismo pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Ismon säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Ismon hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä herra saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe, koti ja elämänrytmi Ismoa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.