Indy ja Eppu

Pienet piiperoiset pennut tulivat ensikotiini viime lokakuussa, populaatiosta josta yhteensä kissoja yhdistykselle tuli 15kpl.

Tällöin pitkällinen prosessi pentujen kuntoon saamiseksi alkoi ja monen monituista kuuria ja lääkärikäyntiä on nyt takana.

Muuten niin sosiaaliset, leikkisät ja seuraa rakastavat pennut valitettavasti kantavat mukanaan loppuelämänsä painolastia joka tekee heistä erityisiä kodinetsijöitä.

Erityisinä kodinetsijöinä he myös tarvitsevat kodit jotka sitoutuvat mahdollisten terveydellisten ongelmien ilmetessä myös hoitamaan heitä ( hengitystieoireet,hampaat).

Pennut luovutetaan kissattomiin koteihin, pareittain. Toki kodista voi löytyä eläimiä, mutta silloin pitää muistaa että kissan virukset/bakteerit voivat levitä ja tämä pitää ottaa huomioon.

Sinänsä virukset/ bakteerit joita nämä pennut kantavat ovat tuiki tavallisia kissoilla, eivätkä läheskään aina aiheuta mitään ongelmia mikäli kantajan eli kissan fyysinen kunto on hyvä.

Hyvällä tukihoidolla ollaan kuitenkin saatu kitkettyä oireet minimiin pääosin kaikilta. Tärkeitä tekijöitä näiden pentujen hyvinvoinnille on hyvä ja laadukas ruoka, säännölliset rokotukset ja stressitön koti virikkeiden kera.

Pennuille on tehty flunssa paneeli jonka myötä heillä on diagnosoitu kaliki ja herpes ( virus) sekä mycoplasma ( bakteeri, saaneet ab-kuurin).

Pennut ovat tottuneet elämään lapsiperheessä ja muiden kissojen kanssa.

Alla hieman lisätietoja pennuista.

Indy:Väriltään oranssi. hypersosiaalinen, koko ajan pitäisi olla sylissä hyrisemässä ja huomiota saamassa. Tulee hyvin juttuun muiden kissojen kanssa.

Eppu : Väriltään valko-musta. Harkitseva,hieman ujo.Miettii ennen kuin lähestyy vieraita. Leikkisä ja sosiaalinen rentoutuessaan.

Vieläkö kaiken tämän lukiessa nämä pennut tuntuvat omilta pikkuisten säröjen kera.

Tule tutustumaan meihin, Meow

 

Vanamon ja Papun ilmoituksen löydät tästä

Tiedot

Ota yhteyttä

Yhteistyössä