fbpx

Immi

Immi on vajaan vuoden ikäinen kesy, reipas ja aktiivinen, ihana, ihana nuori kolli.

Immi tarvitsee paljon huomiota, aktiviteetteja, sekä koulutusta. Valtavan ruokahalun omaava pikkukissa unohtaa helposti käytöstavat, kun huomaa mitä tahansa ruokaa olevan näköpiirissä. Käytös muuttuu tällöin melko röyhkeäksikin, mutta ihmisen johdonmukaisella käytöksellä ja kouluttamisella on hallittavissa. Immillä on aiemmin ollut myös taipumusta järsiä syötäväksi kelpaamatonta tavaraa, kuten kumia.

Kissakaveriksi Immille sopisi nuori ja rohkea kaveri, joka on jo valmiiksi tottunut muihin kissoihin, eikä ole luonteeltaan välttämättä kaikista alistuvimmasta päästä. Tulevalta omistajalta odotetaan tietoa ja kokemusta kissan kouluttamisesta. Immille siis etsitään omaa ihmistä, kenellä on pitkäjänteisyyttä ja ymmärrystä super-innokkaan pikku ahmatin kanssa, sekä kotona riittävästi tilaa ja resursseja pentuikäiselle kissalle.

Immi on ihmisrakas, tulee ovelle vastaan vieraampiakin ihmisiä ja oudossakin paikassa tutkii reippaasti paikkoja. Hän nauttii läheisyydestä, tulee itse syliin nukkumaan ja mönkii välillä peitonkin alle.

Immi on sirutettu, rokotettu, kastroitu ja fiv/felv-testattu (neg.), sisäsiisti ja todellakin kaikkiruokainen 😀 Kissaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, mutta valjasulkoilusta Immi saattaisi saada paljon iloa.

Mikäli olisit kiinnostunut tarjoamaan Immille kodin, ota yhteyttä ensikotiin. Kerro viestissä itsestäsi, perheestäsi, sekä millainen koti Immiä luonasi odottaisi. Kerro kokemuksestasi kissojen suhteen, erityisesti ongelmatilanteista ja kissan kouluttamiseen liittyvistä ajatuksistasi.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.